Özel Naipoğlu AnaokuluÖzel Naipoğlu Anaokulu

Waldorf Yaklaşımı

WALDORF eğitim yaklaşımı 1919 yılında Rudolf Steiner tarafından geliştirilmiştir.Waldorf yaklaşımı eğitimi bir sanata dönüştürmeyi amaç edinen bütüncül bir yaklaşımdır.Çocukların sosyal,duygusal,ruhsal,ahlaki,fiziksel ve zihinsel açılardan dengeli bir biçimde ve çok yönlü olarak gelişebilmesini amaçlar.Çocukların bireyselliğini , özgüvenlerini ve bütünlüğünü desteklemeye ayrıcaa önem verilir.Çocukların birbiriyle rekabet etmektense birbirlerine saygı duyarak , yardımlaşarak toplumsal aidiyet duygusu edinmeleri teşvik edilir.

Steiner'a göre her çocuğun bir potensiyeli vardır ve bu potensiyel uygun koşullar sağlandığında ortaya çıkar.Bunun için acele ettirmeye gerek yoktur.Steiner bunu bahçıvanın bir çiçeğin açmasını beklemesine benzetir.Bir başka deyişle öğrenmenin tohumları eğer verimli topraklara ekilirse zengin bir hasat dönemi süpriz olmayacaktır.Waldorf yaklaşımı çocuğun sağlam bir öğrenme sevgisi oluşturmasının gelecekte ihtiyacı olan akademik becerileri geliştirebilmesinin bir ön koşulu sayar.

Çocuk eğitim için , eğitim çocuk içindir.Waldorf eğitim sisteminin temel felsefesidir.Öğrenci merkezli bir eğitim uygulanır.Başarı baskısı yoktur , BAŞARI ÖZGÜRLÜĞÜ vardır .

Organik Bahçemiz

Çocuklarımız bahçemizde eğlenerek, uygulamalı bir şekilde öğrenecekler. Organik bahçemiz sayesinde artık dersler daha eğlenceli olacak.

Fotoğraf Galerimiz

Organik Mutfak

Okulumuz mutfağında hazırlanan yemekler tamamen organik bahçelerden temin edilen ürünlerden hazırlanır. Detay için tıklayınız.

Tanıtım Videomuz

Okulumuzun tanıtım videosunu izlemek için tıklayınız.

Aylık Yemek listemiz

Beslenme uzmanımızın kontrollerinde ve organik besinlerle hazırlanan yemeklerimizin aylık listesi için tıklayınız.

Görsel Sanatlar

Görsel Sanatlar Eğitimimizle çocuklarımız eğlenerek öğreniyorlar. Gelişim çağında çocuklarımızın görsel sanatlar eğitimimiz ile birlikte yaratıcı yönlerinin gelişmesini ve sanatla bütünleşerek ufuklarının açılmasını sağlıyoruz.Devamı için tıklayınız.