Özel Naipoğlu AnaokuluÖzel Naipoğlu Anaokulu

Organik Mutfak

Okulumuz mutfağında hazırlanan yemekler tamamen organik bahçelerden temin edilen ürünlerden hazırlanır. Süt ve yumurta çiftliklerden temin edilerek, mutfağımızda tereyağı, yoğurt, ayran, kayma olarak hazırlanır ve çocuklara sunulur.

Hazır gıda kullanımı olmadan çocukların gelişim dönemi göz önüne alınarak sağlıklı ve dengeli beslenmelerine çok önem verilir.

Organik Bahçemiz

Çocuklarımız bahçemizde eğlenerek, uygulamalı bir şekilde öğrenecekler. Organik bahçemiz sayesinde artık dersler daha eğlenceli olacak.

Fotoğraf Galerimiz

Organik Mutfak

Okulumuz mutfağında hazırlanan yemekler tamamen organik bahçelerden temin edilen ürünlerden hazırlanır. Detay için tıklayınız.

Tanıtım Videomuz

Okulumuzun tanıtım videosunu izlemek için tıklayınız.

Aylık Yemek listemiz

Beslenme uzmanımızın kontrollerinde ve organik besinlerle hazırlanan yemeklerimizin aylık listesi için tıklayınız.

Görsel Sanatlar

Görsel Sanatlar Eğitimimizle çocuklarımız eğlenerek öğreniyorlar. Gelişim çağında çocuklarımızın görsel sanatlar eğitimimiz ile birlikte yaratıcı yönlerinin gelişmesini ve sanatla bütünleşerek ufuklarının açılmasını sağlıyoruz.Devamı için tıklayınız.